Uşi de garaj tip rulou

Uşile de garaj tip rulou au lamele de aluminiu umplute cu spumă poliuretanică, fiind un sistem asemănător rulourilor exterioare, dar cu componente adaptate dimensiunilor şi utilităţii uşilor de garaj. Ele corespund celor mai pretenţioase cerinţe şi asigură o maximă securitate şi o uşurinţă deosebită în manevrare.

Pe lângă rezistenţa sporită la efracţie, spaţiul ocupat este foarte mic, dar oferă o stabilitate deosebită în timp, fiind rezistente la acţiunea agenţilor externi, având o durată de viaţă foarte mare. Faptul că se pot integra uşor în arhitectura spaţiului dumneavoastră, reprezintă argumente care va oferă certitudinea că produsul îşi poate aduce contribuţia la sporirea efectului estetic pe care doriţi să-l obţineţi.

Datorită materialului din care sunt fabricate, uşile se pot curăţa uşor şi permit utilizarea lor chiar şi în spaţii mai puţin protejate de factorii chimici sau meteo. Produsul îşi va păstra aspectul curat şi îngrijit în permanenţă, riscul de a se deteriora fiind extrem de mic.

Componentele folosite pentru producerea uşilor de garaj tip rulou sunt dimensionate pentru deschideri de până la 6m lăţime, lamele din aluminiu de 77 mm umplute cu spumă poliuretanică, ce asigură izolaţia termică, şine de ghidare din aluminiu extrudat cu perii, cheder ePdM de etanşare în partea inferioară. Culorile disponibile în stoc sunt alb, maro şi imitaţie de lemn, iar la cerere orice culoare.

Sisteme de acţionare

  • manual (cu manivelă)
  • electric (cu întrerupător)
  • cu telecomandă

Modele şi culori

Galerie foto

SC TEHNOPROFIL SERV SRL, Str. Unirii, Nr. 81, Orăştie, România. Tel. 0727.807.980