Plase împotriva insectelor

Plasele împotriva insectelor (denumite şi plase anti-insecte sau plase de ţânţari) se folosesc la geamuri şi la uşi pentru a opri intrarea în locuinţă a insectelor zburătoare. Plasele sunt dotate cu sită neinflamabilă şi conferă casei dvs. un plus de siguranţă.

Plase fixe sau cu balamale

Profilul (rama) plaselor contra insectelor este din aluminiu şi poate fi de culoare alb sau maro. Sita de culoare gri închis, este confecţionată din fibră de sticlă, cauciucată, ignifugă, foarte rezistentă la intemperii şi acţiunea razelor solare.

Intreţinerea la plasele de ţânţari este extrem de usoara si se pot adapta oricărui tip de tâmplărie Cadrul pentru plasele cu balamale permite deschiderea plasei împotriva insectelor în exteriorul tâmplăriei. Blocarea se face cu un sistem de închidere acţionat din interior de un mâner. Iarna plasa cu balamale poate fi înlăturată uşor şi repusă vara.

Plase tip rulou

Plasele împotriva insectelor tip rulou sunt alegerea excelentă, având posibilitatea strângerii acestora pe timpul iernii sau ori de câte ori este necesar. Sunt confecţionate din casetă şi ghidaje din aluminiu şi plasa din fibră de carbon gri.

Fixarea se face cu opritori reglabili pe înălţime iar ghidajele sunt prevăzute cu perii împotriva ieşirii accidentale a plasei. Sita este prinsă de lamela de închidere printr-o bandă de pânză cauciucata, foarte rezistentă la manevrare.

Acţionarea este facilitată de arcuri, ridicarea şi coborârea se fac doar prin manevrarea şnurului şi a mânerelor. Plasa este prevazută cu un mecanism de blocare în partea de jos. În partea de jos a ghidajelor, plasa are o pereche de opritori în care se fixează lamela de închidere, reglabili pe înălţime.

Plasele se pot spăla cu apă şi detergent. Spălarea se va face cu atenţie, evitandu-se apăsarea cu forţă mare pe sită. Se va evita folosirea unor agenţi de curăţare care pot afecta vopseaua electrostatica sau sita.

Galerie foto

SC TEHNOPROFIL SERV SRL, Str. Unirii, Nr. 81, Orăştie, România. Tel. 0727.807.980