Rulouri textile

Rulourile textile este un accesoriu atractiv şi practic, din ce în ce mai apreciat pentru amenajarea interiorului ce creează în orice locuinţă o atmosferă plăcută şi originală. Oferta de rolete textile şi gama modelelor disponibile s-a diversificat, acest tip de produs devenind perfect adaptat cerinţelor actuale ale pieţei.

Puteţi opta pentru rulourile textile cu acţionare clasică, cu şnur, sau pentru roletele acţionate de lănţişorul cu bile. Gradul de umbrire poate fi ales prin fixarea în poziţia dorită. Pentru umbrirea completă sunt disponibile stofe opace. Toate stofele folosite pentru montarea rulourilor textile au un aranjament special, care permite rularea corecta asigurând aspectul plăcut şi ordonat.

Premier

Premier este un rulou de mici dimensiuni, cu posibilităţi diverse de utilizare, este acţionat cu ajutorul lănţişorului şi nu are casetă sau profile de ghidare. Se poate monta în tavan sau pe tocul ferestrei oferind încăperii un aspect intim şi plăcut.

Jazz

Este cel mai simplu model de rulou, cu posibilităţi diverse de utilizare. Ruloul se acţionează cu lănţişorul şi nu are casetă sau profile de ghidare. Se poate monta în tavan sau pe tocul ferestrei.

Jazz Expert

Mecanismul de înfăşurare al acestui rulou este acţionat de un lănţisor. Se poate monta în tocul ferestrei, pe perete sau în tavan.

Collete Plus

Reprezintă un model nou destinat ferestrelor cu tâmplarie PVC şi ferestrelor din lemn. Este acţionat cu lănţişor, are casetă, iar profilele de ghidare din aluminiu se monteză în interiorul ferestrei. Baghetele pentru acest model sunt de mai multe tipuri: semi-rotunde, teşite, dreptunghiulare etc.

Optima

Ruloul textil Optima este destinat tuturor tipurilor de ferestre PVC şi euroferestrelor din lemn. Are casetă şi profile de ghidare din plastic sau aluminiu şi este acţionat cu lănţişor. Montajul se realizeaza prin lipire, atat caseta cât şi şinele de ghidare fiind prevăzute cu dublu adeziv şi astfel se evita perforarea tâmplăriei. Baghetele sunt semi-rotunde, teşite, dreptunghiulare etc.

Stream

Stream este o variaţie a ruloului clasic, este auto-rulant, fără casetă şi fără profile de ghidare. Se montează în interiorul ferestrei sau pe tocul ferestrei cu ajutorul suporturilor de prindere. Măsurarea dimensiunilor include lăţimea roletei, inclusiv distanţa până la suporturile de prindere.

Legend

Ruloul textil Legend are un design modern şi este destinat ferestrelor de mansardă. Acesta conferă interiorului mansardei un aspect elegant. Este autorulant şi are casetă şi profilele de ghidare din aluminiu.

Galerie foto

SC TEHNOPROFIL SERV SRL, Str. Unirii, Nr. 81, Orăştie, România. Tel. 0727.807.980