Jaluzele verticale ondulate

Acest tip de jaluzelele verticale au lamela ondulată. Ele combină utilitatea unei jaluzele verticale simple cu stilul aparte, unic, elegant şi rafinat al unei jaluzele cu lamele verticale ondulate. Jaluzelele verticale ondulate reprezintă o soluţie modernă şi foarte practică pentru orice interior modern.

Pe lângă protecţia unei jaluzele verticale, modelul unic de tăietură a lamelelor de jaluzele verticale ondulate decorează, colorează şi personalizează fiecare încăpere. Materialele textile folosite sunt poliester, fibra de sticla sau bumbac, într-o gamă largă de culori şi texturi cu modele diferite, oferindu-vă astfel decoraţiunea perfectă şi utilitatea necesară la o fereastră. Şina este din aluminiu extrudat, vopsită în câmp electrostatic, acoperită la interior cu un strat de silicon pentru o culisare mai bună.

Jaluzelele verticale ondulate sunt lavabile, antistatice, termostabile şi ignifuge. Se pot monta pe plafon casetat, tavan, rigips, beton, plafon înclinat sau deasupra geamului în console.

Datorită posibilităţii variate de orientare, permit un control excelent al luminii din încăpere. Rotirea benzilor textile se face până la 180°, lăsând să pătrundă doar cantitatea de lumină dorită.

Galerie foto

SC TEHNOPROFIL SERV SRL, Str. Unirii, Nr. 81, Orăştie, România. Tel. 0727.807.980