Servicii: ofertă, execuţie şi montaj

Pentru a beneficia de o ofertă cât mai adecvată nevoilor dumneavoastră, veţi primi consultanţă pentru stabilirea tipului de tâmplărie, culoare, accesorii sau alte produse. În baza dimensiunilor aproximative oferite de dumneavoastră sau a măsurătorilor exacte la faţa locului, veţi beneficia de oferta de preţ.

La solicitarea dumneavoastra de comandă, un specialist al firmei noastre se va putea deplasa la faţa locului pentru efectuarea unor măsurători exacte. După măsurătorile exacte, se face calculul şi necesarul, iar astfel veţi afla suma finală care trebuie achitată. Dacă sunteţi de acord cu valoarea stabilită, vom întocmi un contract.

Contractul este garanţia dintre părţi prin care ne obligăm să respectăm condiţiile, de a executa, monta şi preda produsele comandate conform specificaţiilor menţionate în calculaţia de preţ şi comanda de execuţie.

Montajul va fi executat de către specialiştii firmei noastre în termenul contractual şi se are în vedere cazul în care sunt materiale sunt pe stoc sau trebuie comandate la producători. Pentru montaj se poate stabili o zi de montaj, de comun acord. După efectuarea montajului, la finalizarea lucrării veţi primi procesul verbal de recepţie a lucrării şi certificatul de garanţie.

Galerie foto

SC TEHNOPROFIL SERV SRL, Str. Unirii, Nr. 81, Orăştie, România. Tel. 0727.807.980