Produse de exterior

Sistemul de rulouri exterioare reduce într-o măsură considerabilă pierderile de căldură şi poluarea fonică. Acestea protejează eficient împotriva radiaţiilor solare şi a efracţiilor. Sistemele oferă utilizatorului funcţionalitate sub multiple aspecte. Faţă de rulourile clasice din lemn, sistemele moderne împiedică apariţia zgomotelor la închiderea şi deschiderea ruloului.

În funcţie de modalitatea de montare, se împart în două categorii: aplicate (cu montare pe ferestre sau pe perete) sau suprapuse (cu montaj împreună cu ferestrele, cu caseta deasupra tâmplăriei ferestrei). Rulourile pot avea lamele din aluminiu sau din PVC.

Automatizarea rulourilor se face prin inserarea motorul tubular în interiorul tubului pe care se rulează ruloul. Comanda se poate face cu un simplu întrerupător de perete, sau la distanţă, cu telecomandă radio.

Uşile de garaj asigură confort, siguranţă şi securitate. Uşile sunt disponibile într-o varietate de forme şi culori. Ele pot fi acţionare electric de la distanţă prin intermediul unei telecomenzi , însă există posibilitatea deschiderii de urgenţă în cazul unei pene de curent.

Sunt prevăzute cu o serie de sisteme de siguranţă pentru a preveni pătrunderile prin efracţie dar şi loviri accidentale în timpul manevrării. Folosind materiale de calitate, respectă nomele în domeniu şi au garantarea funcţionării unui număr foarte mare de cicluri.

SC TEHNOPROFIL SERV SRL, Str. Unirii, Nr. 81, Orăştie, România. Tel. 0727.807.980