Automatizări pentru rulouri

Rulourile pot fi acţionate cu ajutorul motoarelor tubulare, majoritatea au receptor radio încorporat. Telecomenzile conţin mai multe canale astfel încât este nevoie de o singură telecomandă pentru acţionarea diferitelor rulouri. Pe fiecare canal poate fi setat unul sau mai multe rulouri, setări ce pot fi modificate cu uşurinţă în funcţie de preferinţele dumneavoastră.

Exista posibilitatea de programare pentru ca rulourile să fie caţionate automat în funcţie de o anumită oră sau de temperatură, lumină, soare sau vânt, datorita unor senzori montaţi la exterior pentru a înregistra modificările mediului.

Automatizarea rulourilor se face simplu, prin inserarea motorul tubular în interiorul tubului pe care se rulează ruloul. Comanda se poate face de aproape cu un simplu întrerupător de perete, sau la distanţă, cu telecomandă radio. Pentru rulourile deja existente există posibilitatea de a instala un sistem de automatizare prin radio, cu centrală electronică inserată în motorul tubular. Cu roletele automatizate evitaţi orice efort şi aveţi garanţia unei închideri perfecte a locuinţei.

Componente

Unitatea centrală permite adaptarea unui sistem cablat la o instalaţie RTS, pentru a beneficia de avantajele telecomenzii. Unitatea are funcţii de ridicare, coborâre şi oprire.

Unitatea de comandă fără cablu montată în apropierea ferestrei, întotdeauna la îndemână. Comandă un singur element al echipamentului. Are funcţii de ridicare, coborâre şi oprire şi poziţia de confort "my". Poate fi adaptată ulterior la comandă centrală sau automată.

Telecomanda Impresario Chronis este folosită pentru denumirea, crearea şi înregistrarea atmosferelor şi activităţilor preferate (absenţă scurtă, petreceri, sesiune home cinema, simulare prezenţă etc.) sub forma unor scenarii. Fiecare scenariu comandă mişcarea simultană a diferitelor elemente ale echipamentului (rulou, jaluzele interioare şi exterioare, poartă, uşă de garaj etc.) indiferent de locaţia acestora. Puteţi crea până la 16 „scenarii” acţionând până la 40 de elemente ale echipamentului selectat, corespunzător orei, sezonului sau activităţii. Fiecare element al echipamentului se poate ridica sau coborâ independent de celelalte elemente în poziţia de confort „my”. Utilizând ceasul integrat, puteţi temporiza schimbările selectate cu până la 4 scenarii pe zi. Funcţia Automat/Manual poate suprascrie oricând programul. Răspunsul oferă o localizare uşoară a defecţiunilor.

SC TEHNOPROFIL SERV SRL, Str. Unirii, Nr. 81, Orăştie, România. Tel. 0727.807.980