Jaluzele orizontale din aluminiu

Jaluzele orizontale din aluminiu oferă protecţie împotriva căldurii şi, în acelaşi timp, permit reglarea fluxului de lumină prin orientarea suprafeţei lamelelor. Gama variată de modele şi culori fac din acest produs unul dintre cele mai utilizate pentru umbrirea interioară şi amenajarea unui interior modern. Jaluzelelor orizontale din aluminiu sunt uşor de întreţinut şi se montează simplu.

Pentru ferestrele din PVC şi cele din lemn există jaluzelele Isoline ce reprezintă cea mai nouă tehnologie în acest domeniu. Acestea au un design deosebit şi durată de utilizare îndelungată. În proiectarea acestui tip de jaluzele a fost pus accentul pe integrarea perfecta a jaluzelei cu fereastra. Există variante ale jaluzelelor în funcţie de modalitatea de acţionare: cu şnur sau cu lănţisor.

Componentele jaluzelelor orizontale:

  • Lamela din aluminiu
  • Profilul superior şi profilul inferior din aluminiu sau din tablă oţeloasă lăcuită din ambele părţi
  • Mecanismul de acţionare
  • Componentele din plastic
  • Scăriţă din ţesătura sintetică

Isoline Eco

Lamelele jaluzelelor Isoline Eco se ridică cu ajutorul şnurului textil. Orientarea lamelelor se face cu ajutorul unei baghete din plastic, prin mecanismul de trecere. Pot fi fabricate jaluzelele în formate standard, curbate sau oblice.

Isoline

În cazul jaluzelelor Isoline, acţionarea cu lănţişor a simplificat modul de utilizare. Cu acelaşi lănţisor se realizează atât schimbarea sensului cât şi coborârea sau ridicarea lamelelor. Siguranţa lănţişorului îi asigură o poziţie corectă evitându-se încurcarea accidentală a acestuia.

Isoline Loco

Jaluzele orizontale Isoline Loco au o eleganţă aparte şi se încadrează perfect la ferestre PVC datorită şipcii de acoperire din aluminiu. Şipca de acoperire se montează foarte simplu, prin fixarea pe caseta superioară şi aplicarea ulterioara a componentelor laterale. Şpica se fabrică în trei nuanţe de culori. Jaluzele se acţionează cu ajutorul lănţişorului cu bile care asigură atât schimbarea sensului cât şi coborârea sau ridicarea lamelelor.

Isoline Prim

Aceste jaluzele orizontale sunt ultima noutate în proiectarea şi fabricarea jaluzelelor din aluminiu. Sunt destinate euroferestrelor din lemn sau a ferestrelor din PVC cu imitaţie de lemn. Jaluzele pot fi armonizate perfect cu fereastra alegând una dintre nuanţele disponibile. Pe şipcă este lipită folia de renolit cu imitaţie de lemn în şase nuanţe diferite, adaptate nuanţelor profilului ferestrei. Ridicarea şi coborârea lamelelor este asigurată de un lănţisor cu bile din PVC.

Umbrire totală

Jaluzele orizontale clasice au decupate în lamele orificii laterale, prin care este introdusă banda de tragere şi fixaţia laterală, iar aceste orificii permit pătrunderea parţială a luminii. Pentru a obţine o umbrire totală, jaluzelele cu lamela de 25 de milimetri sunt tăiate excentric în lamele , iar astfel se reduce la minimum pătrunderea luminii nedorite.

Galerie foto

SC TEHNOPROFIL SERV SRL, Str. Unirii, Nr. 81, Orăştie, România. Tel. 0727.807.980